Niestety wystąpił błąd і w tej chwili serwer nie może przetworzyć wysłanego żądania. Spróbuj ponownie za kilka minut.

Filtry

Praca Klauzuli dnia Bolszewo, gm. Wejherowo, Pomorskie

1-20 z 736 wyników

Otrzymuj najnowsze oferty pracy na pocztę
Otrzymasz e-mail od Jooble, gdy pojawią się nowe oferty "Klauzuli dnia, Bolszewo, gm. Wejherowo, Pomorskie"na pocztę %EMAIL%
Nowa

Klauzula informacyjna.

Gdyńska Spółdzielnia Mieszkaniowa

INFORMACJA DLA KANDYDATÓW DO PRACY : Od dnia 25.05.2018r. mają zastosowanie nowe przepisy Unii Europejskiej o ochronie danych osobowych RODO – rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w... 
Gdynia
2 dni temu
Jooble aplikowanie

Specjalista ds. promocji i obsługi widza, oferta z dnia 14.01.2020 r.

Wejherowskie Centrum Kultury

 ...stanowisko: Specjalista ds. promocji i obsługi widza Oferta z dnia 14.01.2020 r. Wymagania: wykształcenie wyższe, biegła...  ...list motywacyjny, CV podpisane osobiście powinny być opatrzone klauzulą: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych... 
Wejherowo, Pomorskie
11 dni temu
Jooble aplikowanie
Nowa

Kelner/ka

Mulk

 ...stanowiska, na które została wysłana aplikacja.Prosimy o dopisanie klauzuli RODO w aplikacji: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych...  ...Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku... 
Żukowo, Pomorskie
3 dni temu
Nowa

Magazynier

Recrew Hr

 ...adres ****@*****.*** z dopiskiem MG/DO/Ł Prosimy o dodanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w...  ...rekrutacji, w tym również na inne stanowiska w okresie do 1 roku od dnia przesłania C.V. INFORMACJE OD ADMINISTRATORA DANYCH OSOBOWYCH... 
Łężyce, gm. Wejherowo, Pomorskie
3 dni temu
Jooble aplikowanie

Magazynier

Recrew Hr

 ...adres ****@*****.*** z dopiskiem OPW/GDY. Prosimy o dodanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w...  ...rekrutacji, w tym również na inne stanowiska w okresie do 1 roku od dnia przesłania C.V. INFORMACJE OD ADMINISTRATORA DANYCH OSOBOWYCH... 
Gdynia
16 dni temu
Jooble aplikowanie
Nowa

Agent Celny

FallWork Sp. z o.o.

 ...do realizacji obecnego procesu rekrutacyjnego zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018,...  ...poszukujące nowych wyzwań zawodowych zapraszamy do wysłania swojego CV wraz z klauzulą za pośrednictwem serwisu. Nr Cert. AP nr 6231... 
Gdynia
23 godziny temu
Jooble aplikowanie

Księgowy/a

LIFE MED CENTRUM Sp. z o.o.

 ...aplikacji klikając w przycisk aplikowania. Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w...  ...Med Centrum Sp. z o. o. z siedzibą w Gdyni zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016... 
Gdynia
17 dni temu
Jooble aplikowanie
Nowa

PRACOWNIK BIUROWY

Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Andrzej Namysło

Numer oferty: StPr/20/0048 Obowiązki: Obsługa komputera, wystawianie faktur, obsługa klientów firmy, korespondencja, obsługa urządzeń biurowych Wymagania: Wymagania konieczne: Umiejętności i uprawnienia: obsługa komputera i urządzeń biurowych komunikatywność Wykształcenie...
Końskie, Świętokrzyskie
2 dni temu

ASYSTENT PROTETYKA SŁUCHU - woj. świętokrzyskie - KOŃSKIE

Marmed

Praca będzie polegała na obsłudze gabinetu, prezentacji i sprzedaży produktów firmy oraz kompleksowej obsłudze Pacjentów z problemami niedosłuchu, powiązaną z budowaniem długookresowych relacji. Obowiązkowo wymagany będzie udział w akcjach promocyjnych oraz podnoszenie ...
Końskie, Świętokrzyskie
2 miesięcy temu

MŁODSZY WARTOWNIK-KONWOJENT WARTOWNIK KONWOJENT

PPL

Przedsiębiorstwo Państwowe „Porty Lotnicze” - zajmuje się świadczeniem usług na rzecz pasażerów i linii lotniczych oraz m.in. budową i eksploatacją lotnisk. - zarządza trzema portami lotniczymi - w Warszawie, Radomiu i Zielonej Górze. - posiada udziały w spółkach świadczących...
Włochy, Warszawa
24 dni temu
Nowa

Konsultant w wydawnictwie

Recrew Hr

 ...****@*****.*** z numerem ref. WYD/SOP. Prosimy o dodanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu...  ...Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku... 
Sopot, Pomorskie
3 dni temu
Jooble aplikowanie
Nowa

Pakowacz / pakowaczka

Recrew Hr

 ...recrewhr.plw tytule wpisując nr ref. PA/ŁE. Prosimy o dodanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w...  ...rekrutacji, w tym również na inne stanowiska w okresie do 1 roku od dnia przesłania CV INFORMACJE OD ADMINISTRATORA DANYCH OSOBOWYCH... 
Łężyce, gm. Wejherowo, Pomorskie
3 dni temu
Jooble aplikowanie

Osoba do sprzątania

Grupa Inwemer

 ...okolice ul.Armii Krajowej ,godziny pracy od 15.00 do 17.00 , 5 dni w tygodniu ogółem 40 godzin w miesiącu . Główne zadania : • sprzątanie...  ...-372-937 ,od pn do pt Wysyłając dokumenty prosimy o załączenie klauzul: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, innych... 
Lębork, Pomorskie
9 dni temu
Jooble aplikowanie

Pracownik porządkowy

Recrew Hr

 ...lub kontakt pod numerem tel. (***) ***-****. Prosimy o dodanie klauzuli: #Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej...  ..., w tym również na inne stanowiska w okresie do 1 roku od dnia przesłania C.V. INFORMACJE OD ADMINISTRATORA DANYCH OSOBOWYCH... 
Gdynia
22 dni temu
Jooble aplikowanie
Nowa

MECHANIK

Ref-Con Service

 ...wybranymi kandydatami. Prosimy również o dołączenie następującej klauzuli „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych...  ...Con Service A. Ostrowski & Wspólnicy Sp. J. (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych, tekst jednolity Dz. U... 
Gdynia
1 dzień temu
Nowa

Kupiec

Rockfin Sp. z o.o.

 ...Elastyczne godziny pracy Home Office Prosimy o zamieszczenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym...  ...dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018,... 
Małkowo, gm. Żukowo, Pomorskie
3 dni temu
Jooble aplikowanie
Nowa

KSIĘGOWA/KSIĘGOWY

PTF

 ...przesyłanie dokumentów aplikacyjnych na poniższy adres emaliowy oraz klauzulą o przetwarzaniu danych osobowych. LEBO recruitment - łowcy...  ...do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883... 
Lębork, Pomorskie
5 dni temu
Nowa

Elektromonter

 ...F. Sędzickiego 26D, 83-300 Kartuzy. Prosimy o dopisanie w CV klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej...  ...odwołana w dowolnym czasie. Przepisy prawa pracy: ustawa z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy, akty wykonawcze. Odbiorcy... 
Kartuzy, Pomorskie
17 godzin temu
Nowa

Pracownik Produkcyjny

SWORD Sp. z o.o. Sp. k.

 ...Prosimy dzwonić pod numer: (***) ***-****. Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w...  ...SWORD Sp. z o.o. Sp. k. z siedzibą w Gdyni zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z... 
Sopot, Pomorskie
3 dni temu
Nowa

Handlowiec

 ...kandydatami. Prosimy o dołączenie do aplikacji następującej klauzuli dot. przetwarzania danych osobowych : „Wyrażam zgodę na przetwarzanie...  ...Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku... 
Gdynia
17 godzin temu
Nowa

Pracownik Produkcji

 ...kandydatami. Prosimy o dołączenie do aplikacji następującej klauzuli dot. przetwarzania danych osobowych : „Wyrażam zgodę na przetwarzanie...  ...Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku... 
Dębogórze, gm. Kosakowo, Pomorskie
17 godzin temu
Nowa

Automatyk

MPL Techma Sp. z o.o.

 ...aplikacji klikając w przycisk aplikowania. Prosimy o dodanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb...  ...do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; (tekst jednolity: Dz... 
Chwaszczyno, gm. Żukowo, Pomorskie
1 dzień temu

Budowniczy

Stocznia Remontowa Nauta S.A.

 ...oferty. Nadsyłanych ofert nie zwracamy. Prosimy o umieszczenie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez S....  ...niezbędnych do realizacji procesu rekrutacyjnego (zgodnie z Ustawami z dn. 29.08.1997 r. i 10.05.2018 r. o ochronie danych osobowych)".... 
Gdynia
9 dni temu

Wyświetliliśmy tą ofertę, ponieważ jej lokalizacja jest w granicach 40 kilometrów od miasta, pracę w którym wyszukiwałeś.