Praca Klauzuli dnia Nadarzyn, gm. Nadarzyn, Mazowieckie

7415 ofert pracy

Wyniki wyszukiwania:

Analityk w Departamencie Nadzoru Obrotu; nr. ref. DNO/05/2021;

 ...Analityk w Departamencie Nadzoru Obrotu; nr. ref. DNO/05/2021; Miejsce pracy: Warszawa Twój zakres obowiązków Poszukujemy...  ...kandydata. Kontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami. Klauzula informacyjna dotycząca przetwarzania danych osobowych w procesie... 

Urząd Komisji Nadzoru Finansowego

Warszawa
13 dni temu

Specjalista w Dziale Bezpieczeństwa

 ...procesach rekrutacyjnych prosimy dodatkowo o umieszczenie poniższej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych...  ...Rozporządzenie Ministra Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej z dnia 10 grudnia 2018 r. w sprawie dokumentacji pracowniczej (Dz. U. 2018... 

Solid MCG Sp. z o.o.

Warszawa
13 dni temu

Tester Gier

 ...„drugiej strony.” Prosimy także o dołączenie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Lionbridge...  ...Lionbridge, zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz.U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”... 

Lionbridge Poland Sp. z o.o.

Warszawa
3 dni temu

Projektant - Programista Business Intelligence

 ...publicznej. Zapraszamy na stronę Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej...  ...przy ul. Świętokrzyskiej 32 lok. 156 zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016... 

Exarto Sp. z o.o.

Warszawa
2 dni temu

Dni Otwarte w La Mallorquina

Urządzamy Twoje wnętrza za free. Niepowtarzalna okazja, by spotkać się z architektem wnętrz i odmienić swój dom. Przez cały weekend będzie do Państwa dyspozycji projektantka wnętrz. Na darmowe porady, konsultacje i aranżacje zapraszamy 25 i 26.05.2019 r. do sklepu La Mallorquina...

Biuro Dyrekcji Centrum Janki

Janki, gm. Raszyn, Mazowieckie
2 miesięcy temu

Full Stack Developer

 ...Osoby zainteresowane powyższą ofertą prosimy o wpisanie poniższej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez...  ...ust. 1 lit. a RODO (Ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych z dnia 27 kwietnia 2016 roku). Równocześnie oświadczam, że poinformowano... 

METRONA POLSKA Pomiary i Rozliczenia Sp. z o.o.

Warszawa
14 dni temu

Pracownik Hali

 ...przejścia na umowę o pracę po okresie próbnym ilość godzin i dni pracy dostosowana do Ciebie. Dzięki platformie pracownika samodzielne...  ...(RODO)." Osoby poszukujące nowych wyzwań zawodowych zapraszamy do wysłania swojego CV wraz z klauzulą za pośrednictwem serwisu.... 

FALLWORK SP. Z O.O.

Grodzisk Mazowiecki, Mazowieckie
6 dni temu

Asystent w Oddziale Hospitalizacji Jednego Dnia

Instytut Matki i Dziecka zatrudni Asystenta w Oddziale Hospitalizacji Jednego Dnia   Wymiar etatu: 1 etat   Wymagania: specjalizacja z zakresu pediatrii bądź lekarze będący na ostatnim roku specjalizacji.   Wymagania mile widziane: umiejętność współpracy w zespole... 

Instytut Matki i Dziecka

Warszawa
2 miesięcy temu

Specjalista Systemów BI

 ...ale docelowo pracujemy hybrydowo 3:2 (3 dni w biurze, 2 dni w domu) Szkolenia wspierające...  ...w dokumentach aplikacyjnych następującej klauzuli:„Wyrażam zgodę na przetwarzanie podanych...  ...szczególności na podstawie standardowych klauzul umownych zatwierdzonych decyzją Komisji... 

Saint-Gobain

Warszawa
17 dni temu

Tester manualny

 ...rozwijać w obszarze testów. Na aplikacji prosimy o dopisanie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Inter Cars S.A. z...  ...niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. Nr 133, poz. 883... 

Grupa Kapitałowa Inter Cars

Warszawa
6 dni temu

Niania na 3 dni w tygodniu / 2200zł - Warszawa, Żoliborz - Pełny etat

25 zł / stawka godzinowa

Drogie Ciocie, szukamy Niani dla naszego 2-letniego synka na trzy dni w tygodniu (poniedziałek, wtorek, środa) po 8h dziennie (~8.30-16.30). Nasz syn skończył właśnie 2 lata. Jest wulkanem energii, zatem potrzebujemy energicznej Cioci, która zapełni mu kreatywnie czas... 
Warszawa
4 dni temu

Magazynier

 ...aplikacji klikając w przycisk aplikowania.Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w...  ...prowadzonego przez Lab Pharma z siedzibą w Warszawie zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z... 

Lab Pharma

Warszawa
3 dni temu

Software Tester

 ...o przesłanie swoich aplikacji za pomocą przycisku aplikowania z klauzulą: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb...  ...do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018,... 

ITIS Sp. z o.o.

Warszawa
6 dni temu

Niania dla aktywnej 2 latki na 4 dni w tygodniu - Warszawa, Wawer - Pełny etat

22 zł / stawka godzinowa

Szukam niani dla aktywnej 2 latki na 4 dni w tygodniu (pon.- czw.) w godzinach 8.00-17,00 od 29.11. W domu jest pies (mile widziana osoba lubiąca psy). Zależy mi na osobie ciepłej, cierpliwej energicznej (córka jest aktywnym dzieckiem) i metodycznej (istotne jest wypracowanie... 
Warszawa
9 dni temu

Młodszy Administrator Systemów IT

 ...sprzętu serwerowego; dobra znajomość AD, DNS, DHCP; średnio zaawansowana wiedza w...  ...Prosimy o umieszczenie w zgłoszeniach klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych...  ...Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób... 

MUZEUM HISTORII ŻYDÓW POLSKICH POLIN

Warszawa
4 dni temu

Młodszy Specjalista ds. IT

 ...Młodszy Specjalista ds. IT. Na zgłoszeniu prosimy o umieszczenie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla...  ...procesu rekrutacji, zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.” Zastrzegamy sobie prawo kontaktu tylko z... 

Independent Digital sp. z o.o.

Warszawa
1 dzień temu

Specjalista ds. Wdrożeń

 ...na etapie kompletacji i wysyłki. Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych...  ...powyżej podmiotowi dla wskazanych powyżej potrzeb zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018,... 

Baumalog Sp. z o.o

Duchnice, gm. Ożarów Mazowiecki, Mazowieckie
13 dni temu

Administrator systemów informatycznych

 ...skryptów PowerShell Wiedza na temat: TCP/IP, DNS, DHCP, CA, NPS Dobra znajomość języka...  ...Polski. Prosimy o zawarcie w CV klauzuli:"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich...  ...realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych... 

Outsourcing24 Sp. z o.o.

Warszawa
1 dzień temu